Organický rakytníkový olej Zvětšit

Organický rakytníkový olej 50ml

Novinka!

Obsahuje vysoce vzácnou Omega 7 (kyselina palmitolejová).
Vysoký obsah antioxidantů, vitamin A (beta karoten) a lykopen.
Panenský extrakt za pomocí čistého mechanického separačního postupu.
Oranžový odstín a krásná ovocná vůně, která svědčí o čistém oleji z rakytníku.
Jedlý rakytníkový olej je skvělým zdrojem vitaminu C či nenasycených mastných kyselin.

Více informací

775 Kč

s DPH

Doprava nad 2000 Kč zdarma!

Kvalitní péče o zákazníky!

Objednávky do 12h

expedujeme okamžitě!

Na Slovensko od nákupu 600,-Kč

poštovné pouze 90,-Kč.

Luxusní produkty

té nejvyšší kvality!

Chybí 2 000 Kč do dopravy zdarma.

Čistý organický rakytníkový olej

Tmavě oranžová bobule, která produkuje náš olej z organického rakytníku, je nejvýznamnějším a nejneobvyklejším původním ovocem, vyskytujícím se především v Evropě a částech Asie, převážně v horských oblastech. Velmi náročný a nákladný proces výroby přináší vysoce koncentrovaný koktejl účinných látek. Pomáhá posilovat imunitu, a kromě toho je vhodný i k regeneraci popálenin a různých oděrek na kůži. Olej z plodů rakytníku se řadí mezi nejlepší zdroje vitaminu C.

Naše plody jsou pěstovány udržitelně v Německu, z něhož je tento olej získáván ve své panenské formě, s použitím čistého mechanického separačního postupu, aby bylo zachováno přirozené složení a účinnost oleje. Náš nerafinovaný 100% čistý olej z rakytníku je oranžového odstínu a má krásnou ovocnou vůni.

Rakytníkový olej je známý pro svou kyselinu palmitolejovou (omega 7), provitamin A (karotenoidy, zejména beta karoten) a vitamíny E a K. Tento olej obsahuje vysokou koncentraci neuvěřitelně vzácné kyseliny palmitolejové, která je mastnou kyselinou, která se přirozeně vyskytuje v kožním mazu. Tato mastná kyselina podporuje výživu, ochranu kůže a je známo, že podporuje kožní buňky a napomáhá hojení.

Při vnitřním použití je rakýtník prospěšný proti zánětům, pro ochranu srdce a podpory trávicího traktu. Omega 7 je také známa tím, že pomáhá s rovnováhou cukru v krvi, a proto se někdy využiví k redukci váhy.

Obsahuje širokou škálu mastných kyselin, stejně jako fytonutrient Lykopen, které pomáhají chránit pokožku před volnými radikály a pomáhají udržovat zdravou epidermální bariéru kůže. Rakytníkový olej je také známý tím, že je prospěšný po spálení pokožky sluncem a omlazení pleti díky svým antioxidačním vlastnostem. Tento olej je také bohatý na vitamíny B a je jediným rostliným zdrojem mastných kyselin 3, 6, 7 a 9 omega.

Vysoký obsah mastných kyselin omega 7 s vysokým obsahem mastných kyselin (Buffthorn) také dodává přírodní vůni, která je zcela přirozená a není známkou žluknutí. Typická pro nerafinovaný a vysoce kvalitní rakytníkový olej. Tento olej je vysoce vstřebatelný, ale přirozeně velmi pigmentovaný s jasně oranžovým odstínem díky vysokému obsahu lykopenu a karotenoidů. Barva zůstane na kůži, dokud se nevymyje. Dá se použít pro dodání lehkého odstínu opálení kůže.

Tip:

Pokud rakytníkový olej používáte jako kosmetický olej, manipulujte s ním opatrně, aby nedošlo ke znečištění tkanin. Nejlepší je použít malé množství, nebo dokonce míchat s jinými nosnými oleji, jako jsou sladké mandle, aby se naředil barevný odstín na kůži.

Použití:

• Pro vnitřní použití - Užívejte 1-2 lžičky denně s jídlem nebo podle pokynů lékaře. Může být také pokapaný přes salát nebo smíchán do smoothie.

• Při externím použití - Je třeba postupovat opatrně, protože olej může snadno znečistit tkaninu. Denně masírujte na postižené místo, nebo dle potřeby.

Olej obvykle již začíná krystalovat pod 20 ° C a má obvykle pevnou konzistenci pod 15 ° C. Vzhledem ke složitému složení oleje může dojít ke změnám barvy, které jsou však při zahřátí zcela reverzibilní. To nemá vliv na dietní a fyziologickou kvalitu oleje.


Upozornění:

Neužívejte, pokud jste těhotná nebo kojíte. Nedoporučuje se pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte na chladném suchém místě mimo dosah dětí. Potravinové doplňky by neměly být používány jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte na chladném tmavém místě, olej by měl být použit do 8 týdnů po otevření. 

Složení organický rakytníkový olej

INCI: Organic, Cold-Pressed, Unrefined Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.)

Země původu: Německo

Složení organický rakytníkový olej

INCI: Organic, Cold-Pressed, Unrefined Sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.)

Země původu: Německo

Napiš recenzi

Organický rakytníkový olej 50ml

Organický rakytníkový olej 50ml

Souhlasím

Tyto stránky používají cookies